top of page

Vad är Microneedling?

Microneedling™ har på kort tid seglat upp till att bli en av de mest efterfrågade behandlingsrutinerna i hela skönhets Sverige.

Microneedling- Micro injector lithium+ är en resultatinriktad behandling med en pulserande nålpenna som gör att hudtexturen blir bättre, linjer reduceras och huden blir friskare. Varje nålstick är terapeutiskt!

Micro injector lithium+ pennan

Jag arbetar med pennan Micro injector lithium+ där jag kan justera nåldjupet för bästa resultat. Även pulshastigheten har betydelse för ett bra resultat och Micro injector lithium+ pennan pulserar 250/sekund. Det betyder +3 miljoner pulser/behandling. Så vad händer i huden? Mikroskador skapas i huden som stimulerar till produktion av kollagen och elastin, nya kapillärer och vävnad. Det ger bättre blodcirkulation och huden föryngrar sig själv.

Det här hjälper Microneedling bra på:

Kollagenbrist Solskadad eller åldrande hud Pigmentförändringar Alla typer av ärr

HudbristningarMicroneedling rekommenderas att bokas som kur, tre till fem gånger, var fjärde vecka för bästa resultat. Därefter underhållande behandling ca 1-2 gånger per år. Behandlingen ger dock alltid något för huden, så det kan vara värt att "prova på" en gång för att se om det är för dig. Jag utför inte behandlingen vid följande omständigheter: graviditet, amning, keloida ärr, aktiv Herpes, aknemedicin Roaccutan/Isotrentoin (behandlas tidigast 6 månader efter avslutad kur), hudcancer i området eller pågående cellgifts- eller strålbehandling, antikoagulantia terapi, kortisonmedicinering, orala retionoider. Undvik AHA- syror, 2 veckor före och efter behandlingen.

Att tänka på efter behandling: -Byt till rena handdukar och örngott hemma. -Undvik värmebehandling så som att basta, poolbad -Hård träning de närmaste 24 timmarna -Undvik aktiv solning och använd solskydd, gärna med SPF 40 eller mer, i minst två veckor efter.

-Undvik make up och rör inte vid ansiktet resten av dagen. -Följ de produktråd du får vid behandlingen.

Notera: Kom gärna osminkad eller med mycket lätt make up. Hela kurpriset betalas vid första behandlingstillfället. Till bokningen>>
362 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page