top of page

Microneedling!

Ni är många som är nyfikna på microneedling! Jag hör bön och erbjuder under oktober 500 kronors rabatt på varje microneedling-behandling! Nedan kommer jag även beskriva behandlingen och effekterna lite närmare.


Microneedling är en resultatinriktad behandling som stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion- något som bidrar till en bättre hudtextur, jämnar ut rynkor och fina linjer samt får en friskare, starkare hud! Det är en effektiv behandling på pigmenteringar och akneärr och ger även bra resultat på pormaskar, miliser och vidgade porer.

Varje nålstick är terapeutiskt, en klinisk studie där 600 patienter fått tio behandlingar var med microneedling visar att 75 % fått en positiv förbättring i huden!

Fördelen med microneedling är att jag kan arbeta på alla hudtyper och färger- till och med den tunna och känsliga huden!Jag arbetar med en penna där jag kan justera nåldjupet för bästa resultat. Även hastigheten har betydelse för ett bra resultat och pennan pulserar 250 pulser per sekund vilket ger mer än 3 miljoner pulser per behandling. Mikroskador skapas därmed i huden som stimulerar till produktion av kollagen och elastin, nya kapillärer och ny vävnad som ger bättre blodcirkulation. För optimal effekt slussar jag även ner lågmolekylär Hyaluronsyra vilket bidrar till att återställa hudens fuktbalans. En återfuktad hud är en frisk hud!Varje behandling ger resultat men för bäst effekt bokas med fördel en kur på tre till fem gånger, var fjärde vecka. Därefter underhållande behandling ca 1-2 gånger per år.


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Erbjudande i maj! ✨PRX-T33✨

Under maj får du special-pris på behandlingen: 1500 kr (ord. pris 1995kr) Boka här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/arsta-hudvard-16058/maj-erbjudande-prx-t33-1500krord-pris-1995kr-1190384 PRX-T

Comments


bottom of page