top of page

Vad är ett Lash Lift?

Har du någon gång drömt om att vakna och se sådär oförskämt pigg ut som kvinnor ofta gör på film?

Tycker du att det är ett meck att måla mascara på morgonen och gillar att vara naturlig? Då är Lash Lift din räddning! Lash Lift med keratinbehandling är en av de hetaste behandlingarna på marknaden. Nu kan du äntligen få vackert böjda fransar med ett av det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden "By Bexter".

Märket By Bexter är ett Svenskt prisbelöntmärke, omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter som är Auktoriserad Hudterapeut. 2018 & 2019 vann Elisabeth Bexter VM i Lash Lift och flera terapeuter världen över har vunnit och tävlat med By Bexter produkterna.

Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling: ☑️ Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj ☑️ Hållbart 6-8 veckor ☑️ Mjuka Silicon rullar i 5 storlekar för perfekt anpassning av just dina fransar ☑️ Stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler ☑️ Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre ☑️ Ej testade på djur och vegan vänliga (keratinet är dock syntetiskt) ☑️ 100% Parabenfria produkter


Behandlingen tar runt 1h och du kan boka den här>>


319 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page