top of page

Välkommen Neostrata!

 

Jag har spännande nyheter att dela med dig angående mitt hudvårdsutbud!


Eftersom jag alltid strävar efter att erbjuda det allra bästa för din hud, är jag glad över att informera om att Exuviance Professional snart införlivas i den professionella systerserien NEOSTRATA, som har precis samma goda kvalitet och effektivitet som du är van vid. 


NEOSTRATA är en systerserie till Exuviance Professional (och faktiskt det första varumärket som introducerades) vilket innebär att det har samma ingredienser, teknologier och i många fall även sammansättningar som du redan är van vid. Vissa produkter som du är van vid kommer framöver att vara tillgängliga under namnet NEOSTRATA och vissa produkter som du är van vid kommer fortsättningsvis att finnas tillgängliga under namnet Exuviance. 

Dina favoritprodukter och behandlingar kommer alltså fortfarande att finnas kvar, med nytt utseende och namn. Jag kommer att hjälpa dig att hitta de perfekta alternativen från NEOSTRATA som smidigt kan integreras i din hudvårdsrutin. 
Jag är verkligen glad över denna möjlighet att ytterligare förhöja din hudvårdsupplevelse. Om du har några frågor eller vill ha mer information, tveka inte att höra av dig, jag finns här för att guida dig på vägen. 

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page