top of page

Välkommen sensommaren!

Nu går vi in i sensommarens ljuva dagar! Augusti är en favoritmånad för mig, med de varma kvällarna och en lite lugnare känsla än hetsiga juli! De allra flesta förknippar augusti med nystart- att vi börjar om vardagen på nytt efter semester, sommarlov och ledighet. Kanske vill du börja en ny vana eller hitta tillbaka till en rutin? Hur har din hudvårdsrutin varit under sommaren? Kanske har du haft svårt att hinna med den? Eller känns porerna tilltäppta av all solkräm som du varit så duktig att använda varje dag? Är huden lite torr och stram efter för mycket bad och för många timmar i solen? Boka in en ansiktsbehandling hos mig för att ge huden en nystart!Oavsett hur din hud mår så kommer här lite tips för hudens alla tillstånd efter sommar och semester! Alla produkter som jag tipsar om finns att köpa hos mig i salongen eller i min webshop via Exuviance.se, här hittar du den!


Att komma tillbaka till sin hudvårdsrutin med rengöring och fukt varje dag är viktigt och se till att du går på ansiktsbehandling på regelbunden basis för den ultimata hudhälsan!

Det är bra att addera en peeling som används en till två gånger i veckan. Exuviance Glycolic Polish är en trippelverkande exfolierande creme som stimulerar cellförnyelse, avlägsnar torra döda hudceller och ger ny lyster till huden. Den hjälper till att få bort den där tilltäppta och glansiga känslan som huden ofta har i slutet av sommaren.

Det är också skönt att lägga en ansiktsmask efter peelingen som fortsätter att djuprengöra och lugna. Jag älskar Purifying Clay masque: en kylande, djuprensande och återfuktande mask som mjukgör, lugnar och rengör porerna på djupet. 

Upplever du huden som torr och stram? Då kanske du har fått lite för mycket sol och salta bad. Ingen fara! Räddningen är två produkter som alla borde ha i sitt badrumsskåp. Den första är Deep Hydration Treatment, en mask som fyller på hudens fuktreserv, stärker hudbarriären och skyddar mot skadliga effekter av miljö, föroreningar och UV-ljus. Den har en skön gel-konsistens och går att sova med- perfekt när tiden är knapp! Den andra räddaren i nöden för en torris är Ultra Restorative Creme. Krämen återfuktar effektivt och gör huden mjuk, smidig och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.

Du är alltid välkommen in till mig på salongen för att ställa frågor om vilka produkter och behandlingar som passar just dig! Vi ses/ Fam
21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page