top of page

Snälla september!

Redan september och sommaren känns långt borta! Pang bom så slog vardagen ner med stressiga mornar, aktiviteter och gummistövlar. Det är svårt att få till egentid när vardagen är igång men jag tycker att vi ska göra ett försök! Låt mig presentera: Snälla september!

Nedan listar jag några, små saker att göra där din egentid ligger i fokus utan att ta för mycket tid i anspråk.* Ge dig själv en mjuk ansiktsmassage när du rengör ansiktet morgon och kväll. Ansiktsmassage är lugnande och ökar cirkulationen så du får en rosig hudton på köpet!

* Smörjer du dig efter att du duschat? Gör det till en ritual istället för något nödvändigt ont. Smörj in din vårdande kräm med lugna rörelser och se till att du verkligen ger din kropp den tiden och ömheten den förtjänar.

* Öva dig på att gå lite långsammare. Ofta har vi ett onödigt snabbt tempo och går du lite långsammare så hjälper du kroppen att varva ned.

* Njut av att träden skiftar färg!

* Lägg en ansiktsmask! Har du testat Exuviance's nya sheet masker ännu? Om inte så säljer jag dem i salongen- ljuvliga!Har du lite mer tid är du alltid välkommen att boka in en lugnande eller energigivande behandling hos mig- jag utför både massage och ansiktsbehandlingar!23 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


mycket vackra bilder. Fotografen gjorde ett utmärkt jobb. Om du har ledig tid rekommenderar jag att du bekantar dig med informationen som hjälper dig att bli effektivare i naturfotografering i framtiden. jag tror du kommer gilla det https://fixthephoto.com/nature-photography-tips.html

Like
bottom of page