top of page

Årsta Hudvårds julkalender, Lucka 24

För nästan exakt två år sedan, en lika snöfattig jul som denna, stod jag på darriga ben och tog emot mina första kunder på Årsta Hudvård! Jag hade precis tagit examen från Hudvårdshögskolan IBS och var så nervös men så lycklig över att äntligen få börja min nya karriär! Sedan dess har jag tagit mitt gesällbrev, gått på flera olika utbildningar, belönats med de bästa stamkunderna, färgat fler fransar och bryn än jag kan räkna men det största av allt- att jag i mars 2020 fick chansen att ta över Årsta Hudvård!


Här står jag nu och blickar tillbaka på ett år som varit så fyllt av upplevelser, ett ytterligheternas år. Ett lika fruktansvärt som fantastiskt år och jag tror aldrig att jag kommer uppleva dess like. Jag sänder här några tack!

🤍Tack till alla leverantörer som stöttat på olika sätt under året!

🤍Tack till Brf Arlaparken för hjälp under de första tre månaderna och för att ni är så fina grannar!

🤍Tack till Årsta och till alla er företagare och årstabor! Ni är förebilden för ”Shop local”!

🤍Tack till Angelica för att du trodde på mig och för att du anförtrodde mig med din första bebis- Årsta Hudvård!

🤍Tack till mina underbara kunder! För att ni låter mig ta hand om er och för att jag får fylla era badrumsskåp! Utan er- inget Årsta Hudvård!

Jag önskar er en God Jul!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page