top of page

Årsta Hudvårds julkalender, Lucka 11

Jag är stolt medlem i SHR- Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. När du väljer att göra dina behandlingar hos mig som auktoriserad hudterapeut vet du att jag har en gedigen utbildning och att jag dessutom har en behandlingsskadeförsäkring som hjälper dig om du drabbas av en skada under eller som följd av din behandling.


Jag följer SHR:s etiska regler vilka bland annat innebär att jag inte utför behandlingar som jag inte har kompetens att utföra. Jag går regelbundet på utbildningar inom hygien, dermatologi och produktkunskap för att kunna erbjuda dig som kund en säker och trygg behandling med fokus på din hudhälsa!

En annan positiv del med att du gör dina behandlingar hos mig är att du- oavsett om det är tuffa tider eller inte- stöttar en småföretagare och ser till att bidra till ett mer levande samhälle nära dig!

Välkommen till mig!

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page