top of page

Årsta Hudvårds julkalender, Lucka 10

Serum!

Ett serum är små, små molekyler av aktiva ingredienser som penetrerar huden på ett effektivt sätt. Du kan med hjälp av ett serum skräddarsy din hudvårdsrutin genom att välja ett serum som riktar in sig på just det du önskar förändra/förbättra med din hud! Nedan listar jag några av mina favoriter och du är alltid välkommen in till salongen för att veta mer och för att hitta det serum som passar dig och optimerar din hudhälsa!

🤍

Retinol Serum är ett kraftfullt, djupverkande serum som stimulerar cellförnyelsen och bidrar till en fastare, spänstigare hud med förnyad lyster. Retinol verkar på ålderstecken samt jämnar ut pigmentfläckar medan NeoGlukosamin ökar förekomsten av hyaluronsyra som finns naturligt i huden och hjälper till att motverka linjer och rynkor. Tack vare NeoGlukosaminets unika samverkan med retinol uppnås en större effekt än vid användning av enbart retinol, vilket gör produktens effekt unik för Exuviance Professional. Kort sagt- ett superserum om en önskar arbeta på de fina linjerna och hudens struktur!

🤍

Soothing Recovery Serum innehåller de lugnande och stärkande ingredienserna PHA, Bionic PHA och Bisabolol!

Rodnad i huden som uppkommer pga rosacea, allergi eller hos allmänt känslig hud kan förbättras med detta serum som verkar på själva uppkomsten av rodnad i huden. Serumet är framtaget för att ge en effekt redan inom ett par timmar, men verkar inte bara tillfälligt utan stärker även huden och minimerar uppkomsten av rodnad framåtriktat. Passar alla hudtyper och är särskilt framtagen för att passa känslig hud som tex rosacea. Kort sagt- har du känslig hud är detta serum ett måste i din hudvårdsrutin!


🤍

Vespera Bionic Serum

Detta anti-åldrande serum har bevisade fördelar inom hudföryngring, bekämpning av fria radikaler och intensiv fuktgivning. En kraftfull blandning av PHA, vitamin A, C och E, havsväxter samt extrakt från grapefrukt, samverkar för att minska de synliga tecknen på åldrande. Skyddar huden från påverkan från miljön med super-antioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare. Kort sagt- fukt, fukt, fukt!


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page