top of page

Injektionsbehandlingar

Linda Ekström har arbetat som legitimerad sjuksköterska sedan 2002 och arbetar idag på akutsjukhus. Hon är även legitimerad och certifierad behandlare av injektioner på Årsta Hudvård! Nedan är några av Lindas behandlingar listade och du hittar fler på vår Boka Direkt- sida! Har du frågor kring injektioner? Kontakta Linda:

@lindas_estetiska_

lindas_estetiska@outlook.com

070-441 65 81

Du som är ny kund ELLER inte gjort behandling senaste 6 månaderna, måste boka tid för konsultation innan behandling kan utföras, Detta är enligt nya lagen som införts 1/7 2021. 

Botox

Botulinumtoxin är en muskelavslappnande behandling som används för att behandla rynkor i ansiktet. Resultatet av en botoxbehandling är övergående. De syns normalt sett fullt ut efter ca 7-14 dagar. Därefter kvarstår de i ca 3-5 månader.

Fillers

Skulptera, framhäva, förstärka, förminska, definiera eller återskapa.

Fillers består av Hyaluronsyra som är ett fuktbindande sockermolekyl som förekommer naturligt i kroppen. Det är hyaluronsyra och kollagen som upprätthåller hudens lager och struktur, samt medverkar till att ge huden volym och fukt. Med åldern minskar den egna Hyaluronsyra och huden blir slappare.

MicroGold/ Microtox- 45 min, 2300kr

Behandlingen går ut på att man börjar med en kemisk peeling. Därefter blandas en liten mängd botox tillsammans med ett serum bestående hyaluronsyra och vitaminer. Blandningen hälls sen över i en liten behållare som har ett huvud med 20 små tunna nålar. Sen ”stämplas” hela ansiktet med lösningen. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask.

Profhilo, 2 ml- 45 min, 3000kr

Hyaluronsyrabaserad injicerbar produkt som stramar upp huden och moverkar slapphet. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. För bästa resultat rekommenderas två behandlingar med 1 månads mellanrum.

PRX T33 ansikte- 30 min, 1995kr

Inklusive ICE Mask och efterbehandlingsprodukter

bottom of page